contact@croitorie-johnny.ro
+4 0726 599 327
Intrarea luptatorilor antifascisti 40 A, Bucuresti
Societatea noastră își desfășoară activitatea în regim de Unitate Protejată Autorizată (Nr. 78/23.12.2022).

Despre noi

Croitorie Johnny > Despre noi

De 20 de ani, alaturi de clientii nosti
Unitate Protejata Autorizata

Suntem un atelier de croitorie format din 8 membri si multa pasiune pentru ceea ce facem. Experienta de peste 20 de ani ne recomanda iar pe zi ce trece devenim mai buni.

Fondata in 1997, Croitorie Johnny a servit cu succes peste 500 de clienti diferiti din domenii variate, cum ar fi constructiile, HORECA, sanatate, comert si altele.

Atentia noastra s-a indreptat mereu spre calitate atat din punctul de vedere al materialelor cat si din cel al executiei. Simbolul acestei certitudini sunt clientii care au revenit cu nenumarate comenzi ulterioare, in unele cazuri, de ordinul zecilor.

activam ca si unitate protejata autorizata

Intrebari frecvente

Plasarea unei comenzi este un proces foarte simplu. Folosind acest formular ne puteti contacta, iar noi vom reveni cu o oferta de pret catre dumneavoastra in cel mai scurt timp.

De asemena, pentru a plasa comenzi, ne puteti contacta si telefonic la numarul 0726 599 327 sau prin email la comenzi@croitorie-johnny.ro

Livrarea se face prin curier iar costurile aferente transportului sunt suportate de catre dumneavoastra.

Vrem sa iti fim de ajutor

Incercam constant sa indeplinim cu succes chiar si cele mai exigente asteptari, asa ca daca crezi ca exista ceva ce putem imbunatati, lasa-ne un mesaj. Multumim anticipat!